Vodafone Romania va lansa saptamana viitoare propria numerotatie fixa pentru clientii corporate care utilizeaza serviciile de telecomunicatii integrate ale operatorului, au declarat reprezentantii operatorului de telefonie mobila.
Reprezentanti
Vodafone Romania va lansa saptamana viitoare propria numerotatie fixa pentru clientii corporate care utilizeaza serviciile de telecomunicatii integrate ale operatorului, au declarat reprezentantii operatorului de telefonie mobila.
Reprezentantii companiei au aratat ca Vodafone oferea deja servicii de telefonie fixa, dedicate sectorului de afaceri, dar ca, pana acum, acestea nu beneficiuau de numere de acces care sa identifice acest serviciu. De saptamana viitoare, telefonia fixa a Vodafone va avea numere care vor incepe cu "0372".
Vodafone Romania a demonstrat, miercuri, la CERF, transferuri de date prin internet mobil folosind reteaua Vodafone HSDPA recent upgradata pentru viteze de pana la 3,6 Mbps.
Noile servicii 3G broadband vor dubla viteza maxima pentru o experienta obisnuita de utilizare a serviciilor Vodafone, de la 1,4Mbps, cat este in prezent, la 2,8Mbps.
"Pana la sfarsitul lunii mai, clientii Vodafone din 23 de orase vor beneficia de cea mai mare viteza de transfer de date mobile din Romania. Astazi am facut la CERF prima demonstratie a noilor servicii 3G broadband, prefigurand urmatoarea etapa a strategiei noastre de dezvoltare a serviciilor noastre in banda larga", a spus directorul general al Vodafone Romania, Liliana Solomon. "Lansarea oficiala va avea loc la sfarsitul lunii mai", a precizat Solomon.
Orasele acoperite de serviciul 3G HSDPA sunt Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.
HSDPA (High-Speeed Downlink Protocol Access) este un protocol de telefonie mobila 3G care preconizeaza marirea ulterioare a capacitatii de transfer de date ale retelelor, in functie de necesitatile sporite ale furnizorilor de acces.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.