Maroon 5 (foto) a facut cel mai mare salt pe locul intii din istoria topului „Billboard Hot 100". De pe pozitia 64, single-ul „Makes Me Wonder" a ajuns direct in virful clasamentului, detronind-o pe Avril Lavigne. La capitolul vinzari digitale, piesa formatiei pop-rock americane a beneficiat saptamina trecuta de un record de 243.500 de descarcari. Cistigatoare a unui Grammy in 2005, Maroon 5 a anuntat lansarea celui de-al doilea album, „It Won’t Be Soon Before Long", pe 22 mai.

A vindut mai mult de zece milioane de albume in toata lumea si a cintat in turnee alaturi de Rolling Stones sau Stevie Wonder. Single-ul „Makes Me Wonder" s-a nascut dintr-o „nemultumire tot mai mare fata de directia in care a luat-o lumea", declara solistul Adam Levine. Nu intimplator refrenul cere liderilor politici mai multa credibilitate: „Ofera-mi ceva in care sa cred, pentru ca nu mai am incredere in tine". Trupa s-a afirmat in 2004 o data cu hitul „This Love", urmat de o alta piesa de succes, „She Will Be Loved".

Top Singles 1. Maroon 5

Makes Me Wonder

2. Avril Lavigne

Girlfriend

3. Timbaland featuring Nelly Furtado & Justin Timberlake

Give It To Me

4. T-Pain featuring Yung Joc

Buy U A Drank

5. Ne-Yo

Because Of You

6. Carrie Underwood

I’ll Stand By You

7. Fergie featuring Ludacris

Glamorous

8. Kelly Clarkson

Never Again

9. Akon

Don’t Matter

10. Gwen Stefani featuring Akon

The Sweet Escape

Sursa: The Billboard Hot 100Paianjen campion In weekendul trecut, premiera americana a celui de-al treilea film din seria „Omul-Paianjen" a avut un record de incasari, depasind veniturile de anul trecut ale peliculei „Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort". In plan mondial, „Omul-Paianjen 3" a vindut pina acum bilete in valoare de 357 de milioane de dolari, filmul plasindu-se pe primul loc si in cinematografele din Romania. Bugetul peliculei interpretate de Tobey Maguire si Kirsten Dunst a fost de 258 de milioane de dolari, iar promovarea s-a ridicat la nu mai putin de 125 de milioane de dolari, conform producatorilor de la Sony Pictures Entertainment. Scenariul pentru cel de-al patrulea film din serie este deja scris, dar se cauta inca un regizor.