Judecatoria Sectorului 6 a decis ca suporterul care a lovit un cameraman cu lantul nu este un pericol social. Actualizata: 15.40

Suporterul care l-a lovit pe cameramanul TVR Robert Cristea, Cristian Iordan, alias Tweety, si care a dat date false privind identitatea sa la politie si a patruns cu torte in Ghencea nu mai are interdictie de a intra pe stadioane. Decizia a fost luata, conform Realitatea TV, de Judecatoria Sectorului 6, care a ridicat astazi si interdictia lui Catalin Iordan de a parasi Bucurestiul. Explicatia a fost ca Tweety nu reprezinta un pericol social! In urma acestei decizii, Parchetul a facut recurs, care va fi judecat la tribunal. Insa, pina la o decizie definitiva, interdictia asupra lui Tweety se mentine. Astfel, acesta are in continuare accesul interzis pe stadioane si nici nu poate iesi din Bucuresti.

Reamintim ca Iordan a fost invinuit de ultraj contra bunelor moravuri, lovire si alte violente, dupa ce a fost facuta reconstituirea la agresiunea de la stadionul Steaua. In plus, in urma vizionarii casetelor video de la arena din Ghencea, lui Tweety i s-a intocmit inca un dosar penal, dupa ce a fost surprins aprinzind torte in timpul meciului. In acest doar este cercetat pentru „folosirea, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a obiectelor de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice".

Cireasa de pe tort a venit din trecutul lui Tweety. Probele video i-au fost fatale agresorului intr-un caz, in urma cu doi ani, cind a fost retinut si amendat de Jandarmerie la un meci al Stelei la Alba-Iulia, insa Iordan a furnizat datele fratelui sau, Mihai, astfel ca, in prezent, este cercetat, in cel de-al treilea dosar, si pentru „fals privind identitatea".