Cei doi fosti internationali romani colaboreaza cu gruparea Inverness, conform "Daily Record".

Ceea ce nu a reusit Steaua, a realizat echipa scotiana de fotbal Inverness. Celebrii cumnati Gica Popescu si Gica Hagi colaboreaza cu scotienii, pe care vor sa-i ajute sa patrunda pe piata fotbalului est-european.

"Dupa discutii cu oficialii gruparii, Gica Hagi si Gica Popescu au fost de acord sa joace un rol important la Inverness, urmind sa intareasca lotul scotienilor cu tineri jucatori romani", scrie cotidianul "Daily Record".

Informatia a fost confirmata si de presedintele Alan Savage, care a anuntat ca directorul Graeme Bennett va veni in Romania pentru a discuta eventuale transferuri ale fotbalistilor romani la Inverness. "Directorul Departamentului nostru de fotbal, Graeme Bennett, va merge in Romania in curind. Ii vom intilni pe Popescu si pe Hagi pentru a discuta despre aducerea unor jucatori din Romania, pentru inceput’’, a declarat Savage.

Romania a patruns deja pe piata fotbalului scotian, in urma cu citeva luni, cind mijlocasul Dumitru Copil, in virsta de 17 ani, a fost achizitionat de clubul Hearts of Midlothian.