Prezenta liderul social-democrat la eveniment a fost salutata ironic de organizatorul festivalului, Constantin Schmidt, care i-a instiintat pe spectatori ca au venit "val-vartej" la concert niste "connaisseurs". Spectatorii au reactionat ca pe stadio
Prezenta liderul social-democrat la eveniment a fost salutata ironic de organizatorul festivalului, Constantin Schmidt, care i-a instiintat pe spectatori ca au venit "val-vartej" la concert niste "connaisseurs". Spectatorii au reactionat ca pe stadion la auzirea numelui de Mircea Geoana. Au inceput sa-l huiduiasca si s-au oprit doar la insistentele repetate ale organizatorului. Geoana a fost vizibil stanjenit, dar a stat sa vada spectacolul alaturi de secretarul general al PSD Titus Corlatean, de presedintele PSD Sibiu si de alti membri ai filialei sibiene. Liderul PSD a plecat insa inaintea bis-ului. "A fost un mic gest de impolitete, usor provocat, ca asa e politica in campanie, dar e frumos, ma bucur ca Sibiul are asa ceva si va spun ca sunt mandru ca sunt roman vazand ca este asa ceva si la noi in tara si ma bucur ca am reusit sa aducem Sibiul pe harta culturii europene", a declarat Mircea Geoana dupa concert. Cat despre faptul ca a plecat inainte de incheierea spectacolului, Geoana a comentat: "Atunci cand ai o femeie frumoasa afro-americana, care canta cu atata pasiune, am zis ca e bine sa mergem la culcare, sa nu ne vina ganduri". Liderul PSD a fost la Sibiu cu ocazia unui miting impotriva lui Basescu. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.