Pugilistul roman a inregistrat a 24-a victorie din cariera profesionista, dupa ce l-a invins prin KO tehnic, ieri dimineata, pe americanul Rico Hoye, in cadrul unei gale organizate de InterBox la Montreal. In urma acestui nou succes, "Rechinul" a obt
Pugilistul roman a inregistrat a 24-a victorie din cariera profesionista, dupa ce l-a invins prin KO tehnic, ieri dimineata, pe americanul Rico Hoye, in cadrul unei gale organizate de InterBox la Montreal. In urma acestui nou succes, "Rechinul" a obtinut "biletul" pentru un meci cu detinatorul centurii mondiale la categoria semigrea, versiunea WBC.
Cotat de specialisti ca principal pretendent la titlul mondial WBC, Adrian Diaconu a avut nevoie, ieri dimineata, de cateva minute pentru a-l invinge pe Rico Hoye, un alt challenger la centura detinuta de Chad Dowson la categoria semigrea. Conform mass-media din Canada, Diaconu s-a impus prin KO tehnic dupa ce in secunda 42 din runda a treia pugilistul american a receptionat o lovitura violenta care i-a provocat o taietura deasupra ochiului stang si a cazut pe un genunchi. Astfel, desi meciul era programat sa se desfasoare pe durata a 12 runde, arbitrul a fost nevoit sa opreasca lupta si sa anunte victoria pugilistului nostru, spre satisfactia romanilor aflati in tribunele "Studio Mel's" din Montreal. "La categoria mea, sunt cel mai bun. E cea mai mare victorie din cariera mea si acum sunt gata pentru urmatoarea - o lupta pentru titlu. M-am pregatit foarte mult pentru acest meci si eram gata din punct de vedere emotional, fizic, mental", a spus Diaconu imediat dupa meci. "Impresionant, impozant, intimidant! Toate aceste calificative sunt potrivite pentru prestatia lui Diaconu in fata americanului Hoye. In urma acestei victorii, Diaconu si-a meritat biletul pentru intalnirea din toamna cu detinatorul titlului WBC la categoria semigrea, americanul Chad Dawson", noteaza Radio-Canada.ca, adaugand ca, teoretic, Diaconu ar trebui sa-l intalneasca pe Dawson la trei luni dupa ce americanul isi va apara titlul, pe data de 9 iunie, impotriva mexicanului Jesus Ruiz.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.