George Copos a transmis ieri, pe blogul sau, un mesaj suporterilor in care ii ia apararea lui Razvan Lucescu, considerat de multi fani principalul vinovat pentru ratarea pozitiei secunde in campionat. "Am fost uimit de avalansa de injuraturi pe care
George Copos a transmis ieri, pe blogul sau, un mesaj suporterilor in care ii ia apararea lui Razvan Lucescu, considerat de multi fani principalul vinovat pentru ratarea pozitiei secunde in campionat. "Am fost uimit de avalansa de injuraturi pe care le-ati postat aseara la adresa lui Razvan Lucescu. In mod sigur Razvan nu merita asa ceva, fiindca Rapidul este ceea ce este - cu bune si cu rele - si datorita muncii lui. Eu cred in continuare in potentialul lui de antrenor la Rapid si voi sustine pastrarea lui pe banca tehnica giulesteana. Daca ar fi dupa mine, ar trebui sa fie mai exigent cu echipa pe care o antreneaza, lucru pe care i l-am cerut de multe ori. Cu toate acestea, Razvan a ramas acelasi antrenor manierat, elegant, intelegator, bun la inima si iertator, uitand sau facandu-se ca nu vede ca unii dintre elevii sai nu sunt in masura sa aprecieze eleganta lui. Inca o data, sustin prezenta in continuare a lui Razvan la conducerea tehnica a echipei, desi mi-as dori ca uneori sa fie si el mai rau, mai incisiv. Dar este un antrenor tanar, a carui valoare nu poate fi trecuta sub tacere", a scris Copos, care a apreciat drept "stranie" maniera in care echipa sa a pierdut multe puncte in ultimul minut in acest sezon. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.