Ultimul deceniu a marcat o transformare a conceputului de "a iesi in oras cu prietenii" in "a ramane acasa cu ei". Bucataria a devenit locul ideal pentru petreceri sau alte activitati ale familiei. Caci o bucatarie confortabila este una in care se in
Ultimul deceniu a marcat o transformare a conceputului de "a iesi in oras cu prietenii" in "a ramane acasa cu ei". Bucataria a devenit locul ideal pentru petreceri sau alte activitati ale familiei. Caci o bucatarie confortabila este una in care se intalneste toata familia, nu unde gateste gospodina singura. Spatiul bucatariei este un loc primitor, unde toate utilitatile sunt functionale, dar respecta si criterii de ordine si estetica. Bucataria poate reprezenta un soi de scena pe care fiecare dintre noi ne punem in valoare, jucand, pe rand, rolul principal in fata invitatilor nostri. Electrolux, cel mai mare producator de obiecte elctrocasnice din lume, este la curent cu ultimele preocupari ale omului modern si de aceea propune bucataria Distinctive Hosting. Cuptorul, plita, cuptorul cu microunde, hota, refrigeratorul de vinuri, masina de spalat vase, dozatorul de apa si gheata, televizorul si masina de cafea complet incorporate in mobila bucatariei sunt elemente ce garanteaza reusita unei mese in familie sau a unei petreceri. Aceasta bucatarie este rezultatul unui studiu vast realizat on-line de catre producatorul suedez de aparatura electrocasnica. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.