Presedintele LPF a declarat ieri ca Razvan Lucescu nu este vinovat de rezultatele slabe din ultima vreme si ca daca ar fi in locul lui George Copos i-ar da un salariu de 300.000 de euro pe an pentru a-l pastra in functia de antrenor la Rapiod. "Razva
Presedintele LPF a declarat ieri ca Razvan Lucescu nu este vinovat de rezultatele slabe din ultima vreme si ca daca ar fi in locul lui George Copos i-ar da un salariu de 300.000 de euro pe an pentru a-l pastra in functia de antrenor la Rapiod. "Razvan nu e vinovat de ce se intampla acum la Rapid. El e unul dintre cei mai buni antrenori din tara la momentul asta. Eu, in locul lui Copos, i-as da 300.000 de euro pe an numai sa stea la Rapid. Dar daca e sa plece, nu trebuie sa-l vaitam noi, Razvan e curtat de multe echipe", a spus Dragomir.
Seful LPF afirma ca sunt mai multe explicatii pentru parcursul slab al echipei giulestene, printre care si presiunea pe care o pune Copos pe echipa. "Au avut multi accidentati, au fost framantari multe, Copos a pus presiune prea mare pe jucatori. Eu in viata mea n-am vazut echipa cu presiune pe ea sa joace bine. La Milan de exemplu, daca echipa a fost lasata in pace, s-a vazut. Berlusconi le-a spus ca si daca vor pierde si daca vor castiga finala ii primeste pe jucatori la el la o sampanie. Noi suntem in stare sa dam o astfel de declaratie? Nu! Noi le spunem ca daca pierd ii dam afara, ii amendam, nu le mai dam banii si asa mai departe", a spus Dragomir, care sustine ca George Copos nu trebuie sa dea jucatori afara la finalul acestui sezon. "Nu e nevoie de curatirea lotului la Rapid, ci de aducerea unor valori. Mai exact de o completare a echipei cu jucatori de valoare", a mai afirmat presedintele LPF. Dragomir sustine ca Rapid nu mai are nici o sansa la ocuparea locului trei la finalul acestui sezon si afirma ca si la Timisoara va avea un meci extrem de greu. "Mie chiar imi pare rau de Rapid. Ei trebuie sa-si ia masuri ca daca nu castiga in cupa stau pe dinafara. Asa, cu Intertoto mai au o sansa. Pentru ca la locul trei nu mai pot spera. S-a terminat cu locul trei pentru ei. Singura lor sansa e acum cupa. Dar si acolo o sa fie greu de tot. Cu 45-50.000 de oameni in tribune, Timisoara are un jucator in plus. Jucatorii lor o sa fie purtati pe brate acolo. Rapid are in schimb sanse destul de mari in Intertoto ca sa ajunga in Cupa UEFA", a spus Dragomir. Intrebat daca Rapid se umileste acceptand participarea in Intertoto, Dragomir a raspuns: "Cum sa se umileasca? Asta e o competitie care duce in Cupa UEFA. In afara de asta, prin participare, tii jucatorii in priza, cum sa te umilesti cand joci intr-o competitie europeana? Eu nu vad echipe de mana a treia in Intertoto. Ce, Inter sau Juventus s-au umilit?". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.