"Noul format va fi dezvaluit pe 27 septembrie. Este un subiect sensibil si vreau sa discut aceasta chestiune mai intai cu comisia de strategie, cu comitetul executiv, cu cluburile si cu inca alte cateva persoane", a spus Platini, care a refuzat sa of
"Noul format va fi dezvaluit pe 27 septembrie. Este un subiect sensibil si vreau sa discut aceasta chestiune mai intai cu comisia de strategie, cu comitetul executiv, cu cluburile si cu inca alte cateva persoane", a spus Platini, care a refuzat sa ofere detalii legate de acest proiect.
Fostul capitan al reprezentativei Frantei a repetat ca nu il sperie criticile marilor cluburi din Italia, Anglia si Spania, cele care au cel mai mult de pierdut din schimbarea formatului Ligii Campionilor. "Filosofia mea este sa dau prioritate campioanei dintr-o tara mica in dauna echipei de pe locul patru dintr-un campionat puternic", a subliniat Platini.
Francezul, ales presedinte al UEFA la sfarsitul lunii ianuarie, s-a dovedit mai deschis in privinta noii formule a Cupei UEFA, care va fi implementata incepand cu anul 2009. "Aici, schimbarile se vor face in directia dorita de cluburi, competitia urmand sa aiba 12 grupe de cate patru echipe", a spus presedintele UEFA. Platini a mai mentionat ca nu este in favoarea limitarii numarului de jucatori din afara tarii care pot evolua la un club. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.