ĄPoli" face JOBBOERSE

In perioada 9-10 mai, studentii si masteranzii au ocazia sa isi gaseasca un job, indiferent de profilul facultatii pe care il urmeaza. Evenimentul, organizat de Asociatia Studenteasca a Inginerilor Economisti Vorbitori de Limba Germana, prezinta oferte de locuri de munca si stagii de practica puse la dispozitie de 22 de companii. Printre acestea se numara Raiffeisen Bank, Porsche Romania, Oracle, Microsoft, Strabag si OMV.

Caravana pentru absolventi si ingineri

Siemens VDO a lansat saptamina aceasta ĄCaravana Carierei", unde se recruteaza ingineri sau studenti care au ca pasiune automobilul si care isi doresc o cariera in acest domeniu. Ultima etapa a caravanei va avea loc miine, la Sibiu, la ora 18.00, in sala de conferinte a hotelului Apollo. (O.C.)

23 de companii la ASE

Tirgul HR@MULTINATIONAL din Academia de Studii Economice prezinta studentilor interesati de gasirea unui loc de munca ofertele a 23 de companii. In perioada 10-11 mai, firme din diferite domenii, Bancar, IT, Telecom, Consultanta, Certifications si Recruitment, Marketing&Research vor prezenta studentilor joburile pe care le au disponibile.