Intrebarea zilei: Cum comentati cererea ministrului Justitiei de demitere a procurorului Doru Tulus, care are in lucru dosarele mai multor politicieni, printre care Dan Voiculescu si Marko Bela?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu.

Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de ieri: Cum comentati intilnirea masonului rus Kondyakov cu premierul Tariceanu?

Mariusciprian (Web)

Faptul ca una declara purtatorul de cuvint, alta Radu Stroe (prezent la intilnire) si alta Calin Popescu Tariceanu (...) arata ca au discutat cu totul altceva si ca nu se asteptau sa se afle. Daca se asteptau, s-ar fi pus de acord cu subiectul discutiei (adica ce sa declare ca s-a discutat). E evident.

Dr.A (Web)

Intilnirea publica (anuntata in agenda oficiala a PM) a lui A. Kondyakov cu Tariceanu raminea banalitatea Ącare este" daca nu aparea manipularea presedintelui Basescu. Situatia este mult mai simpla daca ne straduim un pic sa o judecam institutional: Daca A. Kondyakov este consilierul lui Putin, putea Tariceanu sa-i refuze o intilnire de 15 minute (privata sau nu) fara a crea un incident diplomatic? Hai sa ne imaginam ca venea la o discutie consilierul lui Bush. Mai era scandal?

CristinaStan (E-mail)

Tariceanu e premier, e presedinte PNL... pot sa inghit o explicatie... greu, dar inghit... Dar Radu Stroe? PRESEDINTELE COMISIEI SRI? De ce nu s-a intilnit Kondyakov cu Orban, sefulde campanie PNL, de ce nu cu Vosganian, ministrul Economiei... De ce cu Radu Stroe, domnule Turcescu?

arhiva de e-mailuri cu raspunsurile de marti