Serviciul de televiziune VeeSee TV transmite non-stop in limbajul BSL (British Sign Language - limbajul britanic al semnelor) si contine, in principal, stiri. De asemenea, postul va include pe internet un forum interactiv si va prezenta si continut g
Serviciul de televiziune VeeSee TV transmite non-stop in limbajul BSL (British Sign Language - limbajul britanic al semnelor) si contine, in principal, stiri. De asemenea, postul va include pe internet un forum interactiv si va prezenta si continut generat de catre utilizatori.
"Ajunsesem frustrata in asteptarea unor posturi TV care sa se adreseze si audientei cu deficiente de auz, la ore accesibile", a declarat fondatoarea serviciului de televiziune VeeSee TV, Susie Grant, care este, de profesie, interpret de limbaj al semnelor.
Serviciul de televiziune VeeSee TV este inclus pe portalul ViewTV, care este accesibil pe site-ul www.viewtv.co.uk si care include peste 900 de posturi de televiziune


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.