Sandu chemat la raport de FIFA
Presedintele FRF a fost convocat la sedinta Comisiei de Disciplina a forului mondial, impreuna cu juristul federatiei, Iustin Stefan, pentru a da explicatii in cazul legat de palmaresul Politehnicii Timisoara. Informatia a fost confirmata de surse federale, dar si de Claudio Zambon, fostul patron al Politehnicii din Liga a III-a. Zambon a castigat la TAS un litigiu cu Politehnica lui Marian Iancu, insa FRF a aplicat decizia dupa propriul regulament. Saptamana trecuta, un alt oficial al FRF, Dumitru Mihalache, a fost trimis de Sandu la FIFA cu toata documentatia acestui caz. Se pare ca FRF va fi sanctionata cu amenda si va fi primi un ultim termen de aplicare a deciziei TAS, in caz contrar riscand dezafilierea temporara. (MIG)
A marcat 16 goluri intr-un meci!
Atacantul Panagiotis Pontikos a inscris 16 goluri in meciul castigat de echipa sa, Olympos Xylofagou, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 24-3, in fata formatiei SEK Ayios Athanasios, in liga a treia cipriota, informeaza "The Guardian". "Nu imi amintesc sa fi existat un astfel de rezultat in toti anii de cand sunt implicat in fotbal si acelasi lucru este valabil si in privinta numarului de goluri inscrise de Pontikos", a declarat un oficial al Federatiei Cipriote de Fotbal. In urma rezultatelor din 2006/2007, Olympos a obtinut promovarea in liga secunda. (MIG)
S. Cristescu suspendat doua etape
Vicepresedintele de la Universitatea Craiova a primit ieri, din partea Comisiei de Disciplina a FRF, o suspendare de doua etape pentru declaratiile sale cu privire la corectitudinea partidei "Poli Timisoara" - Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a 27-a a Ligii I. Inaintea meciului, Cristescu a anuntat ca detine informatii clare ca banatenii se vor "preda" in fata celor de la Ceahlaul, pentru a usura misiunea acestei echipe in lupta pentru evitarea retrogradarii. Ulterior, dupa ce "Poli" Timisoara a castigat intalnirea cu scorul de 2-0, Cristescu si-a cerut scuze fata de gruparea banateana. Altfel, cazul lui Dan Petrescu, antrenorul de la Unirea Urziceni, trimis in tribuna de Al. Tudor la meciul cu Steaua, a fost amanat. (MIG)