Presedintele companiei de televiziune prin cablu HBO, Chris Albrecht, a fost arestat, la sfarsitul saptamanii, in Las Vegas, Statele Unite, fiind banuit ca si-a batut prietena, transmite Reuters. Chris Albrecht a fost vazut de o patrula de politie in
Presedintele companiei de televiziune prin cablu HBO, Chris Albrecht, a fost arestat, la sfarsitul saptamanii, in Las Vegas, Statele Unite, fiind banuit ca si-a batut prietena, transmite Reuters. Chris Albrecht a fost vazut de o patrula de politie in timpul unei "confruntari fizice" cu iubita sa, intr-o parcare destinata angajatilor, langa hotelul MGM Grand, duminica dimineata, potrivit purtatorului de cuvant al politiei Las Vegas, Bill Cassell. Cassell a spus ca Albrecht a fost arestat si dus la centrul de detentie din Clark County, fiind banuit de violenta domestica.
Albrecht se afla la hotelul MGM Grand pentru ca de aici postul de televiziune HBO a transmis meciul de box pentru titlul mondial la categoria mijlocie, versiunea WBC, in care Floyd Mayweather Jr l-a invins pe Oscar De La Hoya. Albrecht este presedinte al HBO, parte a companiei Time Warner Inc., din iulie 2002. Fost patron de club de noapte si agent pentru tinere talente, Albrecht s-a angajat la HBO in 1985. A jucat un rol important in transformarea postului intr-un nume puternic in industria televiziunii, datorita unor seriale de succes precum "Clanul Soprano" si "Anturaj". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.