Asezata in fata biroului, cu spatele drept, incrucisati bratele si impingeti mainile atat cat va rezista bratul. In picioare, cu mainile impreunate la inal-timea nasului, coatele orizontale, apasati puternic podul palmei unul de celelalt, in timp ce
Asezata in fata biroului, cu spatele drept, incrucisati bratele si impingeti mainile atat cat va rezista bratul. In picioare, cu mainile impreunate la inal-timea nasului, coatele orizontale, apasati puternic podul palmei unul de celelalt, in timp ce numarati pana la 20. Pentru a pastra frumusetea pielii, trebuie sa stim sa o intretinem. Va indicam cateva trucuri... Demachiati-va gatul si decolteul, seara si dimineata, cu un lapte tonic de fata. Eliminati celulele moarte prin gomajul pieptului, decolteului si al gatului, o data pe saptamana. Pielea va deveni foarte fina. Preferati dusurile caldute bailor fierbinti si, cele curajoase, pot sa-l incheie cu un jet de apa rece pe bust. Hraniti-va epiderma; dupa gomaj, pielea este mai receptiva: masati-va zilnic cu o crema bogata si activa speciala pentru bust sau, in lipsa, cu laptele de corp pe care il folositi. Intindeti crema cu miscari ascendente. Aplicati creme decolorante pentru a atenua petele de pigmentatie datorate soarelui, daca acestea sunt in numar mic si de culoare deschisa... Atentie, protejati-va decolteul impotriva soarelui, folosind un ecran total. In caz contrar, atentie la ridurile verticale, semn al imbatranirii epidermei. Aplicati un tratament de lifting, care se face printr-o cura de o seara, pentru a reda "obraznicia" bustului. Efectul de intarire este imediat! Faceti produsul sa patrunda in piele prin miscari circulare ascendente, de la sani pana la barbie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.