Un avion care apartinea companiei de zbor Vietnam Airlines a trebuit sa aterizeze de urgenta dupa ce unul dintre pasagerii sai a intrat in stare de soc, care se pare a fi fost cauzat de pachetele de heroina inghitite. La o ora dupa ce avionul a decol
Un avion care apartinea companiei de zbor Vietnam Airlines a trebuit sa aterizeze de urgenta dupa ce unul dintre pasagerii sai a intrat in stare de soc, care se pare a fi fost cauzat de pachetele de heroina inghitite. La o ora dupa ce avionul a decolat, sambata, din orasul Ho Chi Minh spre Sydney, membrii echipajului au descoperit un pasager inecandu-se si care intrase in stare de soc, a spus Nguyen Tan Chan, purtatorul de cuvant al Vietnam Airlines. Martorii au spus despre pasager ca a vomitat pachetele care contineau un praf alb. Capitanul zborului a cerut permisiunea pentru o aterizare de urgenta. "Dupa ce avionul a zburat o ora si jumatate, a fost cea mai buna optiune sa aterizeze in Aeroportul Tan Son Nhat din orasul de unde plecase initial", a spus acesta. La aterizarea sa din nou in orasul Ho Chi Minh, pasagerul a fost predat politiei. El este in prezent in ingrijirea medicala a unui spital local. Potrivit presei locale, barbatul, Nguyen Kant, de 35 de ani, este un cetatean australian de origine vietnameza. "Nu am primit rezultatele testelor, asa ca nu putem confirma daca pudra alba este heroina", a spus un reprezentant al biroului anti-narcotice din Ministerul Public pentru Siguranta. Pentur ca drogurile sunt usor de detectat in bagaje, traficantii prefera sa le inghita si sa le transporte in stomac. "Cred ca barbatul a inghitit pachetele si, intr-un fel sau altul, acestea s-au spart in stomacul sau", a spus ofiterul. Dupa o intarziere de cateva ore, avionul si-a reluat cursa spre Sydney fara a mai avea alt incident. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.