"Daniela Andreescu este nemultumita ca a disparut DMS, dar acesta a disparut prin reorganizare si am fost felicitati de multe ambasade pentru acest lucru, mai ales de cea a Spaniei, pentru ca se stie ce afaceri se faceau cu forta de munca", a declara
"Daniela Andreescu este nemultumita ca a disparut DMS, dar acesta a disparut prin reorganizare si am fost felicitati de multe ambasade pentru acest lucru, mai ales de cea a Spaniei, pentru ca se stie ce afaceri se faceau cu forta de munca", a declarat ministrul Paul Pacuraru. Pacuraru a adaugat ca si fostul ministru Gheorghe Barbu il felicita pentru preluarea atributiilor DMS de catre Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca, "lucru pe care si el ar fi vrut sa-l faca, dar nu a fost lasat, din anumite motive", pe care nu a vrut sa le precizeze. Demnitarul a adaugat ca nu a concediat nici o persoana din Ministerul Muncii, toti fiind redistribuiti ca urmare a reorganizarii institutiei, masura care era necesara.
Daniela Andreescu, l-a sesizat pe premierul Tariceanu, printr-o scrisoare, de "abuzurile" noului ministru al Muncii, Paul Pacuraru, pe care il acuza ca a concediat fara preaviz personal angajat in institutie. Fostul secretar de stat din MMSSF semnaleaza "turnura pe care o iau initiativele si deciziile in acest domeniu, care vor duce la estimari negative din partea forurilor comunitare, precum si la efecte grave asupra interesului public si al unor salariati". (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.