Potrivit anchetatorilor, Andra Georgeta Juncu, retinuta pentru 24 de ore de procurori DIICOT, este fiica judecatorului Mihaela Cristina Dascalescu. Totodata, alaturi de Georgeta Juncu, au fost retinuti Ionel Moca si Georgel Bratu, pentru savarsirea i
Potrivit anchetatorilor, Andra Georgeta Juncu, retinuta pentru 24 de ore de procurori DIICOT, este fiica judecatorului Mihaela Cristina Dascalescu. Totodata, alaturi de Georgeta Juncu, au fost retinuti Ionel Moca si Georgel Bratu, pentru savarsirea infractiunii continuate de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, precum si constituire sau aderare la un grup infractional organizat, acestia fiind prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. Magistratii Tribunalului Galati au dispus arestarea preventiva, pe o durata de 29 de zile numai fata de inculpatul Ionel Moca, hotararea instantei fiind atacata cu recurs de procurori. Potrivit Mediafax, cei trei au constituit un grup infractional organizat, a carui activitate s-a desfasurat in perioada 2001 - 2006 si a constat in racolarea, transportul si cazarea unor persoane, inclusiv minore, in vederea exploatarii sexuale in tari precum Italia si Spania. Retinerea inculpatilor a avut loc in urma celor 11 perchezitii domiciliare efectuate in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Galati. Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a stabilirii intregii activitati infractionale a grupului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.