Preluarea NBG Asigurari de catre Garanta Asigurari a fost aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor la finele lunii martie, a anuntat vineri Garanta Asigurari. Operatiunea s-a realizat prin transmiterea integrala a patrimoniului NBG Asigurar
Preluarea NBG Asigurari de catre Garanta Asigurari a fost aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor la finele lunii martie, a anuntat vineri Garanta Asigurari. Operatiunea s-a realizat prin transmiterea integrala a patrimoniului NBG Asigurari catre Garanta. Astfel, NBG Asigurari va fi dizolvata fara lichidare si radiata din Registrul Comertului. In urma preluarii, Garanta Asigurari si-a majorat capitalul social cu 7,1 milioane de lei, la 28,14 milioane de lei.
"Efectele fuziunii vor avea un impact pozitiv asupra gestionarii mai eficiente a activelor, a cifrei de afaceri si a produselor si serviciilor oferite clientilor", potrivit unui comunicat al Garanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.