Campanie electorala in Spania

Intrebarea zilei: „Cum comentati felul in care a fost primit presedintele suspendat Traian Basescu de romanii din Spania?"

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu.

Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de simbata:

„Cum comentati demisia presedintelui TVR, Tudor Giurgiu?"

PaulIanas (Web)

Il apreciez pentru faptul ca a recunoscut ca nu garanteaza independenta editoriala a postului si pentru ca, in consecinta, si-a prezentat demisia. Gestul Domniei sale lasa sa se intrevada santajul exercitat de unii membri din partidele politice care au impresia ca sint deja la conducerea Romaniei.

arleziana (Web)

Gestul se impunea a fi facut ceva mai repejor, dar e bine ca l-a facut in sfirsit. Probabil ca nu mai avea sustinatori la virful puterii, ca, altfel, se agata de orice, ca inecatul de un fir de pai.

corvus coraX (E-mail)

In ultimele trei saptamini am remarcat o vadita inclinare a balantei in politica televiziunii publice in detrimentul lui Traian Basescu. Atit de vadita incit, instinctual, dupa ce aproape doi ani am urmarit stirile de la TVR, am inceput sa renunt la ele.

Adina Postelnicu (E-mail)

In acest context tulbure, demisia presedintelui TVR pare o „oaza de normalitate". Spun pare pentru ca nu cunosc motivatiile reale ale gestului sau. Daca sint cele descrise de Domnia sa, atunci este un gest firesc, intr-o lume grotesca.

arhiva e-mailurilor