Purtatorul de cuvint al Ministerului Afacerilor Externe, Corina Vintan, si-a depus vineri demisia din functie la cabinetul ministrului, urmind a asigura interimatul pina la desemnarea viitorului titular al functiei. Referitor la aceasta demisie, mini
Purtatorul de cuvint al Ministerului Afacerilor Externe, Corina Vintan, si-a depus vineri demisia din functie la cabinetul ministrului, urmind a asigura interimatul pina la desemnarea viitorului titular al functiei. Referitor la aceasta demisie, ministrul Adrian Cioroianu a declarat: "Am primit astazi cererea de demisie a doamnei Corina Vintan, careia doresc sa ii multumesc pentru profesionalismul cu care si-a adus la indeplinire sarcinile de serviciu, atit ca purtator de cuvint, cit si ca director general al Directiei Comunicare, si mi-ar face placere ca si in viitor sa lucram impreuna in domeniul comunicarii".

Corina Vintan a declarat vineri pentru NewsIn ca demisia sa este un gest "natural" dupa schimbarea conducerii MAE si ca si-a argumentat gestul, in discutia avuta cu ministrul Cioroianu, prin necesitatea ca acesta sa isi faca propria echipa, un purtator de cuvant fiind o emblema a noii viziuni.

Fostul purtator de cuvant este hotarat sa ramana in MAE si nu se gandeste in acest moment sa se reintoarca in mediul privat. "In acest moment vreau sa imi duc la capat proiectele carora le-am dedicat foarte mult timp si pasiune si n-as vrea sa le vad nefinalizate", a spus Vintan. Intrebata daca exista riscul ca ele sa fie nefinalizate in cazul in care ar pleca din MAE, ea a respins aceasta idee, spunand ca "drumul catre crearea unui departament de comunicare european este acelasi".

Corina Vintan a fost adusa in MAE de fostul ministru, Mihai-Razvan Ungureanu, pentru a conduce Departamentul de Comunicare. "Ministrul Ungureanu a considerat ca activitatea mea de comunicare este foarte importanta si vroia ca cineva care a lucrat in domeniu sa profesionalizeze acest departament", a explicat joi Corina Vintan, reamintind ca lucreaza de 17 ani in comunicare, dintre care noua ani si i-a petrecut la Saatchi&Saatchi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.