FILME

+ PLUS. "Venus" regia Roger Michell – pentru Peter O’Toole (la fel de bun ca-ntotdeauna); in plus puteti vedea o comedie romantica absolut ok, care nu sufera de lipsa de originalitate, despre relatia dintre batrini si tineri.

- MINUS. "88 de minute" regia Jon Avnet – pentru prestatia lui Al Pacino, de care si el insusi pare jenat. Avind in vedere cum a jucat si schematismul personajului, are si de ce.

CARTI

+ PLUS. Exuvii, de Simona Popescu, aparuta de curind in editie cartonata la Editura Polirom - o carte melancolica, tandra si puternica in acelasi timp, una din cele mai bune carti ale literaturii romane contemporane.

- MINUS. Lorgean, de Jean-Lorin Sterian, Editura Polirom – un volum fitos si inconsistent, scris de un autor a carui singura obsesie e sa dea bine in peisajul monden bucurestean.

NET

+ PLUS. Albumul "Year Zero" de la Nine Inch Nails este in topul albumelor cu cel mai mare numar de linkuri in bloguri. Peste 200 de bloguri au link direct catre pagina de cumparare a albumului de pe Amazon.

- MINUS. Prima pagina a site-ului www.trupaheaven.ro, nominalizat de MTV la categoria "Cel mai bun site" arata de parca a fost facuta de un elev in clasa a cincea. In plus, site-ul este in constructie.