Gabriela Vranceanu Firea: Am inteles. Ma bucur ca avem audienta la emisiune si ne urmareste publicul. Suntem acum in legatura telefonica directa cu domnul Dan Voiculescu. Buna seara.
Dan Voiculescu: Buna seara. Vreau s-o intreb pe doamna procur
Gabriela Vranceanu Firea: Am inteles. Ma bucur ca avem audienta la emisiune si ne urmareste publicul. Suntem acum in legatura telefonica directa cu domnul Dan Voiculescu. Buna seara.
Dan Voiculescu: Buna seara. Vreau s-o intreb pe doamna procuror. Doamna procuror, ma auziti?
Gabriela Vranceanu Firea: E doamna ministru Macovei in platou.
Dan Voiculescu: Nu. Vorbeam cu doamna procuror Macovei.
Gabriela Vranceanu Firea: Va asculta, va aude, se aude bine.
Dan Voiculescu: Doamna procuror, de unde atata fatarnicie la dumneavoastra? Atata talent de a juca teatru? Parca sunteti fata mare, asa... nu ati mirosit nimic, nimic nu e strain, totul e curat la dumneavoastra si la domnul Traian Basescu, noi oligarhii, ticalosii, oamenii care vrem numai raul, care nu conteaza cat am facut pentru Romania in mod concret, unde-i reforma din justitie de care faceti atata tam-tam? Spuneti-mi si mie, va rog. Din marii corupti pe care domnul presedinte voia sa-i spanzure in Piata Victoriei, sa-i traga in teapa, cati ati tras in teapa, doamna procuror?
Gabriela Vranceanu Firea: Nu a fost o promisiune a doamnei Monica Macovei, a fost a domnului Traian Basescu.
Monica Macovei: Continui sa fiu insultata.
Dan Voiculescu: Da, doamna Macovei. Imi face multa placere sa va insult, pentru ca jucati un teatru...
Gabriela Vranceanu Firea: Domnul Voiculescu...
Dan Voiculescu:... de care poporului roman ii este rusine, doamna Macovei. Doamna procuror ceausist.
Gabriela Vranceanu Firea: Doamna Monica Macovei este invitata mea si a spus ca se simte insultata.
Dan Voiculescu: Sa va fie de bine, doamna Gabriela Vranceanu Firea, cu invitatii dumneavoastra cu tot.
Monica Macovei: E ok, o duc si pe asta!
Dan Voiculescu: Duceti-o, doamna Monica Macovei. Si ar fi bine sa nu mai jucati teatru, ca poporul roman nu e prost.
Gabriela Vranceanu Firea: Dar ce anume credeti ca nu a fost in regula cu ce a afirmat doamna Monica Macovei? Ceva punctual.
Dan Voiculescu: Punctual, joaca permanent teatru. Basescu si Macovei sunt salvatorii Romaniei. Lucru fals. Neadevarat. Minciuna sfruntata. N-au facut nimic pentru romani.
Gabriela Vranceanu Firea: Dar nu a afirmat doamna Monica Macovei acest lucru in direct. A spus doar ca a facut multe pentru reforma in justitie.
Dan Voiculescu: Doamna Gabi Firea, nu a facut nimic, ca daca facea se vedea. Spuneti-mi si mie unde sunt marii corupti in puscarie? Doamna procuror, unde sunt?
Gabriela Vranceanu Firea: Multumesc mult, domnule Dan Voiculescu, pentru interventie. Emisiunea se incheie.
Monica Macovei: As vrea sa comentez acest lucru, cu unde sunt marii corupti in puscarie. E o problema pe care o pune multa lume si eu. Avem dosare, avem politicieni corupti, sau nu stim inca daca sunt corupti, dar avem persoane trimise in judecata pentru fapte de coruptie la nivel inalt. Si unii sunt in curs de cercetare, cum e si domnul Dan Voiculescu. Nu are inca condamnari. Si pe mine ma deranjeaza acest lucru si imi amintesc ca procesul de la Nurenberg a durat 8 luni si a fost foarte complicat. Sunt procese care dureaza cu oameni trimisi in judecata de peste un an. Aici, ministrul Justitiei nu are ce sa faca si nici un alt politician.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.