Se tatoneaza Portugalia

Mai multi operatori vor organiza in aceasta vara un charter in Madeira. "In functie de cerere vor decide daca vor continua anul viitor pe aceasta destinatie", spune Traian Badulescu, purtatorul de cuvint al Asocia
Se tatoneaza Portugalia

Mai multi operatori vor organiza in aceasta vara un charter in Madeira. "In functie de cerere vor decide daca vor continua anul viitor pe aceasta destinatie", spune Traian Badulescu, purtatorul de cuvint al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism. Acesta afirma ca pretul pentru un sejur la un hotel de 3 stele va fi de 780 de euro.

Tirg de turism in Parcul Izvor

Astazi se deschide Tirgul de Turism Bucuresti, care se va desfasura in Parcul Izvor, in perioada 4-6 mai. Se mizeaza pe cel putin 50 de expozanti. Organizatorii spun ca unele dintre agentiile participante au anuntat reduceri de 10%. Pretul de intrare este de cinci lei. Tirgul este organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism-Regiunea Bucuresti.

Investitii de 24,5 milioane de lei

Societatea hoteliera THR Marea Neagra a planificat pentru 2007 investitii in valoare de 24,49 milioane de lei. Compania estimeaza pentru acest an o scadere a profitului net cu 18,28%, la 4,79 milioane de lei, chiar daca se asteapta o majorare a veniturilor. Astfel, in 2007, se mizeaza pe venituri de 44 de milioane de lei, fata de 39,5 milioane, in 2006.

cotidianul.ro/select: Calatoreste mai mult - Oferte turistice


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.