Amanare Becali TV mai asteapta Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amanat, in sedinta de ieri, votul pentru acordarea licentei de emisie prin satelit postului Becali TV pentru data de 22 mai, iar membrii CNA asteapta ca Gigi Becal

Amanare

Becali TV mai asteapta

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amanat, in sedinta de ieri, votul pentru acordarea licentei de emisie prin satelit postului Becali TV pentru data de 22 mai, iar membrii CNA asteapta ca Gigi Becali sa se razgandeasca in ceea ce priveste numele postului, anunta NewsIn. "Sa nu fie Becali TV, deoarece niciunde in lume nu exista o televiziune cu numele unei persoane", a afirmat presedintele CNA. Gigi Becali i-a raspuns ca, daca nu foloseste brandul lui, televiziunea va pierde bani. "Va promit ca nu va fi o televiziune ca OTV. Va fi o televiziune buna", a mai spus Gigi Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.