Noul Cotidianul include zilnic rubrica "Intrebarea lui Turcescu".In editia tiparita vor fi publicate cele mai interesante raspunsuri trimise sau postate de Dvs. la intrebarea:

„Cum comentati decizia Curtii Constitutionale conform careia presedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor participantilor la referendum?"Va rugam sa raspundeti fie postind comentarii la acest text, fie direct prin email, la adresa turcescu@cotidianul.ro.Va multumesc,

Robert Turcescu - director editorial Cotidianul

Raspunsurile la intrebarea de ieri publicate in editia tiparita a Cotidianului

ioan_plischi (WEB): Exista oameni care isi imagineaza ca dorinta lor se transforma in fapt implinit numai pentru ca si-o exprima. Acesta este apanajul paranoicilor, care cred ca daca ai bani, putere si lipsa de bun-simt – aceasta din urma fiind consecinta fireasca a celorlalte doua elemente – este suficient sa stranuti, pentru ca viitorul sa sune altfel. Ei, uite ca nu se intimpla chiar asa – o arata sondajele cu destula claritate.

inima_rea (WEB): Din perspectiva lui Patriciu, Traian Basescu nu mai are viitor politic atit ca tip de politician, cit si ca persoana politica. Ca tip de politician, Traian Basescu reprezinta antimodelul democratiei la care viseaza Dinu Patriciu. Evident, ce poate fi mai opus ideii statului minimal decit tendinta autoritarista a lui Traian Basescu, pretentia lui de a fi un presedinte-jucator?

Arhiva emailurilor de ieri