Multe cluburi arunca milioane de euro cu sutele pentru ca echipa de fotbal sa prinda o finala de Liga Campionilor macar o data la zece ani. Cele carora le reuseste planul par insa mai mereu aceleasi, astfel ca avem dupa doar doi ani o noua finala FC
Multe cluburi arunca milioane de euro cu sutele pentru ca echipa de fotbal sa prinda o finala de Liga Campionilor macar o data la zece ani. Cele carora le reuseste planul par insa mai mereu aceleasi, astfel ca avem dupa doar doi ani o noua finala FC Liverpool - AC Milan. In ultima semifinala, italienii au surclasat cu 3-0 pe Manchester United, iar calificarea lor dauneaza lui Dinamo, care se vede pusa in situatia de a juca un tur preliminar inainte de grupe. Potentiale adversare ii vor fi puternici ai Europei, precum Real Madrid, Benfica, Werder Bremen sau Arsenal, dar, pe linga calificare, "ciinii" risca si pierderea a cel putin cinci milioane de euro, reteta minima pentru simpla participare in grupe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.