Peter Carter, vicepresedinte onorific la Chelsea, a decedat la putin timp dupa meci, in urma unui accident de elicopter. Conform presei britanice, omul de afaceri a plecat de la Liverpool spre Peterborough dupa incheierea meciului, alaturi de alte do
Peter Carter, vicepresedinte onorific la Chelsea, a decedat la putin timp dupa meci, in urma unui accident de elicopter. Conform presei britanice, omul de afaceri a plecat de la Liverpool spre Peterborough dupa incheierea meciului, alaturi de alte doua sau trei persoane, iar dupa o jumatate de ora a devenit nedetectabil de catre aparatele radar. Nici o persoana nu a supravietuit dupa prabusirea elicopterului, care a fost gasit abia ieri dimineata, in apropiere de Peterborough. Purtatorul de cuvant al politiei nu a precizat cate persoane se aflau la bord, nici circumstantele accidentului. El s-a multumit sa indice ca aparatul era in mare parte intact si ca bucati din el erau imprastiate pe o zona mica. Omul de afaceri Phillip Carter nu era responsabil executiv al lui Chelsea si nu figura in Consiliul de Administratie. Phillip Carter a fost si presedinte al clubului Everton. Un purtator de cuvant al societatii sale, Carter and Carter, a anuntat ca Phillip Carter se afla la bordul aparatului, alaturi de pilot si de doi sau trei pasageri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.