Protestatarii au respins propunerile ministerelor Sanatatii si Agriculturii de a imparti intre ele ANSVA, prin preluarea fragmentara a obligatiilor acesteia. Presedintele sindicalistilor veterinari, Lucian Lungeanu, a declarat ca medicii veterinari a
Protestatarii au respins propunerile ministerelor Sanatatii si Agriculturii de a imparti intre ele ANSVA, prin preluarea fragmentara a obligatiilor acesteia. Presedintele sindicalistilor veterinari, Lucian Lungeanu, a declarat ca medicii veterinari au intrat in greva japoneza pana la solutionarea problemei, urmand ca, peste o saptamana, sa fie convocat Consiliul National, in urma careia vor fi hotarati pasii urmatori de protest. "Am trimis un memoriu la toate autoritatile statului pentru a sensibiliza asupra pericolului acestei impartiri pentru economia Romaniei, pentru sanatatea publica, relatiile economice ale tarii cu state din UE pe linie de alimente si comertul cu animale. Daca acest memoriu nu va rezolva problema, vor trece la greva pe zone de impact, respectiv medicii veterinari din vami sa nu mai permita intrarea sau iesirea alimentelor sau a produselor de origine animala in sau din tara", a precizat liderul sindical. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.