Printre multe alte noutati (layout, continut, noi colectii, editie pentru weekend), noul Cotidianul isi propune si o mult mai stransa relatie cu cititorii sai, indiferent ca acestia prefera editia print sau pe cea online. Primele propuneri in aces
Printre multe alte noutati (layout, continut, noi colectii, editie pentru weekend), noul Cotidianul isi propune si o mult mai stransa relatie cu cititorii sai, indiferent ca acestia prefera editia print sau pe cea online. Primele propuneri in acest sens sunt rubrica "Intrebarea lui Turcescu", precum si sectiunile Cotidianul.ro Cititori si Select.

Astfel, noul director editorial al ziarului, Robert Turcescu, lanseaza in fiecare zi, in editiile print si online, cate o dezbatere la ordinea zilei, dezbatere care va continua toata ziua pe cotidianul.ro/turcescu si pe email turcescu@cotidianul.ro. Cele mai interesante raspunsuri sunt publicate si in editia print.

cotidianul.ro/cititori este o alta noua initiativa care aduce Cotidianul in cele mai noi trenduri mondiale, unde jurnalismul cetatenesc are un rol tot mai pregnant. Astfel, cititorii Cotidianul pot trimite documente, publica fotografii sau inregistrari video cu subiecte relevante, atat prin Internet, la adresa www.cotidianul.ro/cititori cat si la numarul 0730-588-555 (unde se asteapta SMS-uri, fotografii sau inregistrari video realizate cu telefonul mobil).

cotidianul.ro/select cuprinde, in fiecare zi, recomandari facute de redactorii Cotidianul, spre materiale interesante publicate pe Internet precum si trimiteri la date suplimentare (texte, imagini, video) legate de articole publicate in editia tiparita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.