Presedintele FRF sustine ca echipa lui Becali este avantajata de program.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, ieri la TV Sport, ca in opinia sa Steaua este favorita la clasarea pe locul secund in Liga I, argumentind acest lucru prin faptul ca ros-albastrii au un calendar mai lejer in ultimele cinci etape, fata de CFR Cluj.

"Daca ne uitam in acest moment pe clasament, CFR Cluj are un avantaj fata de celelalte doua urmaritoare, Steaua si Rapid, in lupta pentru locul secund. Dupa calendar, Steaua e favorita la locul doi in campionat. Are un program mai accesibil. Cu toate acestea, daca CFR trece de Rapid si de Dianmo, ia o optiune foarte importanta pentru obtinerea locului secund", a declarat Mircea Sandu.

In acest moment, dupa 29 de etape disputate in Liga I, CFR Cluj ocupa locul al doilea, cu 57 de puncte, in timp ce Steaua se afla pe pozitia a treia, cu 56 de puncte, iar Rapid pe locul patru, cu 54 de puncte. CFR Cluj va intalni pe Rapid, in etapa a 30-a, si pe Dinamo, in etapa a 31-a a Ligii I.

Presedintele FRF a comentat si cele intamplate, marti, in Liga Campionilor, cand FC Liverpool a invins in semifinalele competitiei, la lovitura de la 11 metri, scor 4-1, pe Chelsea: "Londonezii au dominat repriza secunda, dar din pacate pentru Dinamo au pierdut. In aceasta seara (n.r. miercuri) voi tine cu Manchester United in disputa cu Milan, desi imi place fotbalul italian. Intai de toate vreau binele fotbalului romanesc, imi doresc ca Dinamo sa ajunga in Liga Campionilor. Chiar daca Dinamo ajunge in Liga Campionilor un buget de zece milioane de euro nu este suficient. Pentru a face fata in aceasta competitie trebuie sa dispui de un buget de 15-20 milioane de euro".