Lobont a comentat pe site-ul sau personal ca sansele ca Dinamo sa participe direct in grupele Ligii Campionilor au scazut considerabil, dupa ce Liverpool s-a calificat in finala competitiei. "Echipa lui Mourinho a avut 120 de minute la dispozitie pen
Lobont a comentat pe site-ul sau personal ca sansele ca Dinamo sa participe direct in grupele Ligii Campionilor au scazut considerabil, dupa ce Liverpool s-a calificat in finala competitiei. "Echipa lui Mourinho a avut 120 de minute la dispozitie pentru a marca un gol. Chelsea m-a dezamagit, insa sper, ca toti dinamovistii, ca 2007 va fi anul lui Manchester", a declarat Lobont. Asa cum se stie pentru a ajunge direct in grupele Ligii Campionilor, dinamovistii aveau nevoie ca una dintre echipele care intra in posesia trofeului sa aiba si in campionatul propriu o pozitie care sa-i permita oricum calificarea in grupe la anul. Iar in aceasta situatie se aflau doar Manchester si Chelsea, fiindca Liverpool este pe trei in Premier League, iar Milan tot pe trei in Serie A, ceea ce inseamna ca, daca nu castiga Cupa Campionilor, vor juca tur preliminar. Conform noului regulament, schimbat acum doi ani, tot din cauza "cormoranilor", detinatoarea trofeului merge anul viitor direct in grupe, indiferent pe ce loc termina campionatul intern, iar in cazul celor doua ocupa chiar locul care li s-ar fi acordat dinamovistilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.