Suspectati de trucarea meciului cu Steaua din cauza presei, Anca, Jula si Coroian au fost trimisi pentru „dezintoxicare" la echipa de juniori.

Patru jucatori de baza de la CFR Cluj - Anca, Jula, Coroian si Minteuan - au fost exclusi din lot inaintea meciului cu FC Arges, fiind banuiti ca au „trintit" meciul cu Steaua. Ieri, conducerea clubului ardelean, in frunte cu patronul Arpad Paszkany si presedintele Iuliu Muresan, a oferit explicatii, dar a decis ca jucatorii banuiti de presa, cu exceptia lui Minteuan, sa se antreneze, pentru propria lor protectie, cu juniorii pina la finalul editiei de campionat.

„Vreau sa fie extrem de clar: niciodata nu am avut si nu am ce sa le reprosez acestor jucatori. Decizia (pe care si noi o consideram o masura nedreapta) am luat-o deoarece consideram ca au avut o prestatie mai slaba si ca sa ii protejam si pe ei de lucrurile care apar in presa. Tot ce s-a scris a creat o atmosfera de neincredere in sinul echipei si sint convins ca este o conspiratie de la Bucuresti", a spus Paszkany. El a atras atentia presei sa nu mai dea crezare „surselor sigure" si sa vina cu dovezi si nume concrete. „Voi sinteti intoxicati cu informatii, pentru ca la noi era prea liniste, nu avem scandaluri si sintem singura echipa din provincie care lupta pentru un loc in cupe alaturi de cele din Bucuresti", a mai precizat patronul CFR Cluj.

Muresan a afirmat ca masura „este temporara, vom reveni cu siguranta asupra ei. Este clar ca am deranjat pe multi ajungind pe locul secund si sintem sub presiune, dar nu avem nimic sa le reprosam baietilor", a spus el. Jucatorii au solicitat, prin vocea lui Anca, interventia lui Mitica Dragomir pentru a se afla de unde a pornit tot scandalul. „Cum va puteti imagina ca dupa atitia ani la echipa asta m-as putea minji asa? Sint dispus sa mergem la detectorul de minciuni", a spus Anca. „Am fost acuzati de blat pentru ca am facut un meci prost. Daca nu se afla adevarul, nu stiu cum ne mai putem repara imaginea", a conchis si Coroian. Minteuan a ramas la echipa mare si va fi in lotul pentru meciul cu Rapid de la sfirsitul saptaminii.