"Am vazut ca Razvan Lucescu vorbeste despre profesionismul meu. El este servitorul lui Copos. Ba il da afara, ba il reprimeste la echipa. Razvan Lucescu e marioneta lui Copos! Sa nu faca Razvan pe smecherul cu mine ca nu-i merge. O sa-l pun eu la pun
"Am vazut ca Razvan Lucescu vorbeste despre profesionismul meu. El este servitorul lui Copos. Ba il da afara, ba il reprimeste la echipa. Razvan Lucescu e marioneta lui Copos! Sa nu faca Razvan pe smecherul cu mine ca nu-i merge. O sa-l pun eu la punct cand mai vine la Iasi. Eu l-am respectat pe Razvan, pentru ca este fiul lui Mircea Lucescu, cel mai mare antrenor roman, dar nu cred ca acesta este de acord cu prostiile pe care le spune fiul sau. Eu il stiam pe Razvan ca un tanar educat, care de obicei isi vede de treaba si care nu se ia de altii. Dar daca el isi permite sa vorbeasca despre mine, il pun sa bata pas de defilare prin Copou", a declarat Ionut Popa. Acesta a mai spus ca nu este problema lui R. Lucescu cum vorbeste despre jucatorii sai: "Cum vorbesc eu cu si despre jucatorii mei nu este problema lui Razvan Lucescu. La cum au evoluat cu Rapid, jucatorii mei au meritat ce le-am spus. Daca joaca penibil, ii calc in picioare. Nu e treaba lui Razvan Lucescu daca eu imi bat sau nu jucatorii". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.