Hotii i-au furat o masina Porsche Cayenne, bijuterii, aparatura electronica si mai multe documente.



Casa portarului spaniol al echipei Liverpool, Pepe Reina, a fost calcata de hoti, in noaptea de marti spre miercuri, in t
Hotii i-au furat o masina Porsche Cayenne, bijuterii, aparatura electronica si mai multe documente.



Casa portarului spaniol al echipei Liverpool, Pepe Reina, a fost calcata de hoti, in noaptea de marti spre miercuri, in timp ce jucatorul disputa mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor in compania formatiei Chelsea, informeaza cotidianul "Marca". Portarul echipei engleze a reusit sa apere doua dintre loviturile de departajare executate de Chelsea, ajutind echipa Liverpool sa cistige, cu scorul de 5-1, intalnirea cu gruparea londoneza si sa se califice astfel in finala Ligii Campionilor. Sursa citata mentioneaza ca Reina a ajuns la resedinta sa din Woolton (Liverpool) la ora 00.45, dupa ce a sarbatorit victoria alaturi de coechipieri si a descoperit ca a fost calcat de hoti. Raufacatorii au luat, printre altele, bijuterii, documente personale si un autoturism Porsche Cayenne, cu numar de Spania.

Masina a fost gasita incendiata, miercuri dimineata, intr-o zona a orasului Liverpool. Jucatorul spaniol nu a dorit sa comenteze acest incident, in timp ce politia locala a confirmat ca jaful s-a produs undeva intre orele 18 si 23, timp in care portarul disputa semifinala din Liga Campionilor. Reina nu este singurul fotbalist de la Liverpool a carui casa a fost sparta. De-a lungul timpului au mai fost jefuiti si Jerzy Dudek, Daniel Agger, Peter Crouch si Florent Sinama-Pongolle.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.