Mai multi tineri care au consumat bauturi alcoolice si au produs scandaluri pe litoral au fost amendati de jandarmi.
Primul conflict a izbucnit duminica dimineata, in statiunea Olimp. Doi tineri, aflati sub influenta bauturilor alcoolic
Mai multi tineri care au consumat bauturi alcoolice si au produs scandaluri pe litoral au fost amendati de jandarmi.
Primul conflict a izbucnit duminica dimineata, in statiunea Olimp. Doi tineri, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, au batut un paznic cu o scandura smulsa din gardul unei discoteci. Cei doi vroiau sa foloseasca scandura pentru a-si scoate autoturismul din nisip. Paznicul le-a reprosat distrugerea gardului si a fost agresat pe acest motiv. Tinerii au fost amendati de jandarmi cu suma de 200 lei, pentru provocare si participare la scandal. Ei au fost predati Politiei Neptun pentru continuarea cercetarilor. Potrivit Mediafax, alte conflicte au avut loc in Costinesti unde un tanar a distrus oglinda unui autoturism Fiat si l-a agresat pe proprietarul masinii. Baiatul a fost condus la sediul Postului de jandarmi Costinesti, unde a avut in continuare o atitudine recalcitranta, simuland chiar gestul de a se arunca pe fereastra care era asigurata cu grilaj metalic. De asemenea, un alt scandal a izbucnit intre patru tineri, iar in urma altercatiei unul dintre tineri a fost lovit la cap, fiind transportat la Spitalul Municipal Mangalia. Restul au fost dusi la sediul Politiei Costinesti, pentru cercetari.
Peste o suta de infractori retinuti
Politistii au retinut, in ultimele trei zile, 142 de infractori. Totodata, au fost inregistrate 45 de accidente rutiere, soldate cu 11 morti si 30 de raniti. Potrivit autoritatilor, au fost inregistrate 226 de evenimente, dintre care 69 de infractiuni constatate de catre Politia Rutiera, 11 infractiuni de trafic si consum de droguri si 23 de talharii. De asemenea, jandarmii au constatat 123 de infractiuni, in special din sfera piscicola, a drepturilor de autor. Jandarmeria Romana a desfasurat 1.994 de misiuni de ordine publica si a asigurat paza a aproximativ 1.300 de obiective importante, protectia a 500 de transporturi de valori, precum si paza a aproximativ 1.900 de kilometri de conducte de transport produse petroliere. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.