Presedintele LPF a declarat luni ca fostul manager general al FC Steaua ar fi trebuit declarat "persona non grata" in fotbalul romanesc pentru actele de indisciplina si pentru numeroasele jigniri aduse conducatorilor de cluburi. Mitica a mai spus ca
Presedintele LPF a declarat luni ca fostul manager general al FC Steaua ar fi trebuit declarat "persona non grata" in fotbalul romanesc pentru actele de indisciplina si pentru numeroasele jigniri aduse conducatorilor de cluburi. Mitica a mai spus ca il va ajuta pe Stoica, daca va fi nevoie, desi fostul oficial stelist l-a jignit de multe ori. De asemenea, Dragomir este de parere ca Gino Iorgulescu este cel mai bun inlocuitor al lui Stoica.
"Plecarea lui Mihai Stoica o vad normala. Trebuia sa se intample mai demult, pentru ca acolo Argaseala este cu mult mai bun conducator decat Meme. Eu am lucrat cu amandoi si pot spune acest lucru cu tarie. Relatia cu FRF si cu LPF, Argaseala a tinut-o. O fi facut Stoica si lucruri bune, pe care eu nu le stiu, dar a facut si destule rele, pe care nu vreau sa le spun. A fost un angajat al lui Gigi Becali si a fost dat afara, nu stiu pentru ce, dar pentru actele de indisciplina si pentru jignirile pe care le-a adus multor conducatori, trebuia sa fie <<persona non grata>> in fotbalul romanesc", a spus Dragomir. "A fost un functionaras, un angajat, cu ce ma deranja? Ce, e primul care m-a jignit? Asta e viata. Poate sa ajunga si la UEFA sau FIFA, ma doare-n palarie pe mine de el. Daca am vreodata ocazia, am sa-l ajut, cu toate ca a vorbit foarte urat despre mine. Nu eu sunt cauza indepartarii lui pe usa din dos si sa stiti ca nici nu ma bucur, n-am nici o statisfactie, sa zici ca ma duc sa beau o bere pentru asta. Chiar imi pare rau, fiul meu era foarte suparat, ca era prieten cu el", a adaugat seful LPF. Dragomir a mentionat ca Stoica si-a facut un nume la Steaua si ar putea continua in fotbal: "El a incercat sa fie mai sus de Gigi Becali. Nu se poate! Acest Gigi Becali nu este prost deloc, e foarte greu de lucrat cu el daca nu esti corect cu el suta la suta, ca smecheriile mai bine ca el nu le stie nimeni. Nu poti sa rezisti cu el daca esti un tip fals", a mai spus Dragomir. Acesta crede ca daca Gigi Becali l-ar aduce pe Gino Iorgulescu in locul lui Mihai Stoica atunci ar putea spune ca finantatorul stelist este un tip inteligent. "Gino este unul dintre primii trei-patru conducatori din Romania. Pe primul loc ar fi Jean Padureanu cu Cristi Borcea, pe doi Marius Stan cu Iuliu Muresan, iar pe trei Viorel Ilinca si Constantin Zotta. La Dinamo se pare ca se intoarce Netoiu, care este tare de tot. Actionarii lui Dinamo sunt uniti acum si e foarte greu sa patrunzi printre ei", a spus Dragomir, care a mentionat ca nu mai are ambitia de a se intoarce la un club. Dragomir a mai spus ca marele sau avantaj in relatii cu conducatorii de cluburi este ca n-a fost razbunator. "De cate ori m-au jignit, au venit si s-au impacat cu mine. Degeaba a incercat Stoica sa bage <<rangi>> la Gigi, Copos... Am tinut si am ajutat echipele. S-a suparat si Padureanu dintr-o prostie, l-am lasat, pentru ca o sa-si dea seama ca sunt corect. A, cand gresesc eu, ma duc imediat, il pup, trebuie sa fac ceva. Dar cand nu gresesc, ma tin drept ca lumanarea", a spus Dragomir.
"Gigi i-a spart pe cei de la CFR!"
Presedintele LPF a mai declarat ca oficialii lui CFR Cluj au gresit cand au scos din lot patru jucatori acuzati ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu Steaua, deoarece aceasta a fost o strategie a lui Gigi Becali, care a dat roade. Dragomir a comentat evenimentele petrecute la CFR, unde conducerea i-a scos din lot pe Jula, Minteuan, Coroian si Ad. Anca, suspectati ca nu si-au aparat corect in meciul cu Steaua. "Lasa-i, dom'ne, sa vorbeasca, fotbalul fara discutiile astea n-ar fi frumos. Este o strategie foarte periculoasa, cum a putut sa-i sparga pe CFR! Daca venea cu echipa completa la Pitesti, ma indoiesc ca pierdea. A aruncat cineva ca a fost... I-a spart. Strategia lui Gigi Becali a dat roade", a spus Dragomir, care a mentionat ca gruparea clujeana are o problema serioasa la nivelul conducerii si al jucatorilor. De asemenea, dupa ce patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a anuntat ca M. Stan, Chita si C. Tanasa s-au plans inainte de meciul cu CFR ca au fost contactati telefonic de fostul presedinte Viorel Ilinca, acum in conducerea Unirii Urziceni, iar acesta le-ar fi cerut sa nu isi apere corect sansele, Dragomir a replicat: "Asa este la inceput, nu te pricepi cum trebuie si esti usor influentabil, iei de bun ce spun toti tampitii din jurul tau. Singurul care are stabilitate e cel ce lasa fotbalistul sa joace. Chiar daca afla asa o chestie, il cheama: <<Uite ce se zice, dar eu nu pun presiune pe tine, poti sa joci si prost, tot nu te acuz>>. Asta e spilul in fotbal!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.