Cel de-al treilea meci din semifinalele Diviziei A - Volkswagen dintre echipele masculine de baschet BCMUS Pitesti si Dinamo-Gealan a fost intrerupt in minutul 2 din cauza terenului impracticabil si amanat, ulterior, pentru 24 de ore, deoarece ofi
Cel de-al treilea meci din semifinalele Diviziei A - Volkswagen dintre echipele masculine de baschet BCMUS Pitesti si Dinamo-Gealan a fost intrerupt in minutul 2 din cauza terenului impracticabil si amanat, ulterior, pentru 24 de ore, deoarece oficialii au decis sa nu puna in pericol sanatatea jucatorilor si arbitrilor.
"E incredibil ce se intampla! Nu ajunge ca terenul este impregnat cu ulei de parafina, de la concursul de dansuri sportive desfasurat in weekend, dar e plin si pe culoarele care vin de la vestiare spre teren. Pantofii de sport ai jucatorilor, arbitrilor si ai tuturor celor care au ajuns in contact cu aceste suprafete, inclusiv ai mei, sunt plini de ulei de parafina pe talpa. E ca un patinoar! Nu se poate continua asa, pentru ca am pune in pericol sanatatea jucatorilor si arbitrilor. Meciul se va amana pentru marti, iar cel de-al patrulea din semifinale, care trebuie sa se joace, tot aici, marti, se va amana si el cu o zi, pentru miercuri", a declarat presedintele FRB, Carmen Tocala, care a tinut sa fie prezenta in tribunele salii din Trivale. Meciul a fost intrerupt la scorul de 4-3 pentru BCMUS Pitesti, dupa ce arbitrul Marius Ciulin a alunecat si a cazut, terenul "lustruit" cu parafina provocand si accidentarea jucatorilor Demetrius Williams (foto) de la Dinamo si Zeliko Bubanja de la gazde. Din pacate, americanul s-a lovit serios, fiind diagnosticat de medicii de la sala cu intindere musculara, si este posibil sa nu evolueze in meciurile urmatoare. "FIBA spune ca, intr-un astfel de caz, se asteapta patru ore, iar terenul se verifica din 30 in 30 de minute. Daca dupa patru ore nu exista remediu, meciul se amana, dar dupa cum am mai spus e prea riscant sa mai intre jucatorii pe teren acum sau peste patru ore. Organizatorii vor face tot posibilul la noapte sa remedieze problema. Ambele echipe au reclamat la incalzire ca ceva nu este in regula cu terenul, dar am decis sa incepem meciul totusi pentru a vedea daca se poate juca. Din pacate, s-a vazut ca e prea periculos", a mai explicat Tocala. Reamintim ca scorul general este de 1-1, dupa ce fiecare echipa a obtinut cate o victorie, in urma cu o saptamana, la Bucuresti.
n


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.