1 Cum luati hotararile?
a) Rapid, indiferent daca sunt sau nu juste b) Le ganditi mult timp c) Amanati hotararea d) Cu retinere, cereti parerea apropiatilor 2 In general va faceti multe probleme?
a) In legatura cu lucuri import
1 Cum luati hotararile?
a) Rapid, indiferent daca sunt sau nu juste b) Le ganditi mult timp c) Amanati hotararea d) Cu retinere, cereti parerea apropiatilor 2 In general va faceti multe probleme?
a) In legatura cu lucuri importante b) Nu prea c) Deloc d) In permanenta 3 Cand va contraziceti cu cineva:
a) Sunteti convins ca dreptatea este de partea dvs. b) Aveti dreptate intotdeauna c) Nu va intereseaza d) Renuntati la propria parere 4 Cum va comportati de regula in relatiile cu ceilalti?
a) Doriti sa impresionati b) Nu vreti sa aduceti jigniri c) Doriti sa prezentati intr-o lumina si mai buna o intamplare d) Faceti acest lucru fara nervi 5 Ce considerati a fi cel mai important in viata?
a) Puterea b) Fericirea c) Banii d) Nesiguranta e) Dragostea f) Linistea sufleteasca 6 Cu ce persoana ati convietui cu placere pe o insula?
a) Cu cineva care face ceea ce doriti dvs. b) Cu cineva care stie sa ajute c) Cu cineva care nu se simte atras de reprezentantii sexului opus d) Cu un bun organizator 7 Ce faceti aunci cand aveti o intalnire destul de importanta:
a) De regula intarziati b) Va straduiti sa ajungeti la timp c) Se intampla sa uitati d) Uneori va duceti mai devreme 8 In ce fel ati prefera sa petreceti seara zilei de astazi?
a) Castigand un ban in plus b) Cu prietenii c) Cu persoana iubita d) Urmarind programele tv 9 Credeti in dragoste la prima vedere?
a) Nu b) Da, este vorba de atractia fizica c) Da, din toata inima d) Va indoiti ca exista dragoste 10 Ce credeti despre cei care scriu scrisori de amor?
a) Sunt nebuni b) Au prea mult timp liber c) Sunt prea romantici d) N-au nici un fel de griji 11 Presupunem ca ati castiga un premiu. Pentru ce ati opta?
a) Haina de blana b) Ceas de aur c) O cantitate de condimente pentru un an d) O calatorie la Monte Carlo e) Orice, dar scump      SCOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.