Piturca: "O idee buna"    Selectionata divizionara a Romaniei a castigat ieri cu scorul de 1-0 meciul disputat la Mogosoaia cu echipa nationala de tineret, pregatita de Emil Sandoi. Unicul gol al formatiei lui Victor Piturca a fost inscris
Piturca: "O idee buna"    Selectionata divizionara a Romaniei a castigat ieri cu scorul de 1-0 meciul disputat la Mogosoaia cu echipa nationala de tineret, pregatita de Emil Sandoi. Unicul gol al formatiei lui Victor Piturca a fost inscris de stelistul Vali Badea ('38). Partida s-a desfasurat in doua reprize a cate 40 de minute fiecare. Selectionerul a folosit urmatoarea garnitura: Bornescu ('41 Stancioiu) - Panin, Ciuca, D. Stoica, Semeghin (Rusu '41) - Prepelita ('41 Herea), G. Muresan, Dina - V. Badea ('41 G. Jula), B. Stancu ('41 Szekely), Surdu. "Pentru dubla cu Slovenia ma ingrijoreaza problemele din defensiva. Ghionea si Radoi sunt accidentati, iar Goian este suspendat. Ne rugam sa nu se accidenteze si alti fotbalisti", a spus Piturca. Despre meciul de la Mogosoaia, Piti a declarat: "A fost o idee buna sa organizam acest meci. Am fost atent la toti jucatorii, nu numai la cei pe care ii pregatesc eu, acum urmeaza sa trag concluziile". Piturca a mai spus ca din jucatorii folositi ieri, vreo 2-3 vor fi convocati pentru dubla cu Slovenia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.