Antrenorul "alb-visiniilor" crede ca rivalii din Ghencea ii stimuleaza pe adversarii Rapidului, insa pentru parcursul sinuos al echipei da vina pe jucatorii sai.  La finalul partidei Rapid - Poli Iasi 3-0 de luni seara, Razvan Lucescu a spus c
Antrenorul "alb-visiniilor" crede ca rivalii din Ghencea ii stimuleaza pe adversarii Rapidului, insa pentru parcursul sinuos al echipei da vina pe jucatorii sai.  La finalul partidei Rapid - Poli Iasi 3-0 de luni seara, Razvan Lucescu a spus ca moldovenii au avut promisa o prima consistenta din partea Stelei, in cazul in care ar fi reusit sa-i incurce pe giulesteni: "Au fost motivati si stiu foarte bine asta. Pana la urma este si normal, fiecare face ce vrea cu banii pe care-i gestioneaza".  DECISIV. Tehnicianul "alb-visiniilor" a precizat insa ca nu ii este frica decat de propria echipa: "Nu ne e teama de nimic, decat de erorile pe care le facem. Am fi meritat sa fim mult mai sus, dar tot ce am pierdut pana acum am pierdut pe mana noastra. Atunci cand reusim sa eliminam greselile personale, suntem o echipa foarte puternica". Lucescu junior considera ca echipa sa nu mai are decat sanse teoretice sa prinda locul doi si ca meciul cu CFR, de la Cluj, de la sfarsitul acestei saptamani, va fi capital. "In opinia mea, acolo se joaca locul 3. Probabil ca echipa care va castiga isi va asigura aceasta pozitie, dar asta nu in-seamna ca nu ne vom bate pana la capat si pentru pozitia a doua", a mai spus Razvan. Acesta nu l-a uitat pe patronul George Copos, reprosandu-i faptul ca nu este langa echipa: "Vom lupta chiar si fara ajutor, asa cum ne-am obisnuit, sa jucam, sa ratam si sa pierdem aiurea". Popa: "Am fost penibili"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.