Toata lumea o credea moarta. Alexandra Budi (15 ani) disparuse de acasa la 24 aprilie. E din comuna Rotbav (Brasov) si, in acea zi, plecase pana la bunica sa. Nu s-a mai intors. Parintii au anuntat politia, iar oamenii legii au aflat ca fata avusese
Toata lumea o credea moarta. Alexandra Budi (15 ani) disparuse de acasa la 24 aprilie. E din comuna Rotbav (Brasov) si, in acea zi, plecase pana la bunica sa. Nu s-a mai intors. Parintii au anuntat politia, iar oamenii legii au aflat ca fata avusese niste certuri cu mama si cu tatal ei vitreg, din cauza relatiei pe care o avea cu Adrian F., un tanar de 28 de ani.  Initial, prietenul, devenit suspect, a declarat politistilor ca i-ar fi propus Alexandrei sa se mute la el si ca ar fi condus-o pana la gara din Rotbav. Doua zile mai tarziu, tanarul a facut o marturisire socanta: ca a plecat cu fata la plimbare pe malul Oltului, unde au intretinut relatii sexuale, si ca apoi s-ar fi luat la cearta. Barbatul isi mai amintea ca s-a enervat si a strans-o de gat, dupa care a aruncat-o in apele raului.  Timp de doua zile, trupul fetei a fost cautat de scafandri de la ISU Brasov si Bucuresti. Surpriza a venit duminica, cand o patrula de ordine publica din Ploiesti a gasit-o pe Alexandra pe strada. Adusa acasa, a povestit ca in ziua disparitiei a fost cu Adrian F., iar acesta a imbrancit-o de pe malul raului Olt. Din fericire, ea nu a cazut in apa si a reusit sa fuga. Tanarul va fi cercetat pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.