Golul de trei puncte al australianului Joshua Rose i-a adus sufletul la loc patronului Adrian Mititelu. Stiinta s-a indepartat de zona minata a clasamentului si asteapta relaxata ultima parte a campionatului  In decurs de numai o saptamana, Ad
Golul de trei puncte al australianului Joshua Rose i-a adus sufletul la loc patronului Adrian Mititelu. Stiinta s-a indepartat de zona minata a clasamentului si asteapta relaxata ultima parte a campionatului  In decurs de numai o saptamana, Adrian Mititelu a trecut de la agonie la extaz. Iar locul lacrimilor pe care le-a varsat la finalul partidei cu Unirea Urziceni, scor 0-0, pe teren propriu, a fost luat de un zambet la fel de mare, cat cele sase puncte cucerite de juveti in ultimele doua partide, la Piatra Neamt, cu Ceahlaul, si sambata, cu FC National, pe "Ion Oblemenco".  SATISFACUTI. "A fost foarte, foarte greu, am avut emotii la fel ca la Piatra Neamt. Voiam sa castigam neaparat, pentru ca sunt ferm convins ca echipa va juca acum la adevarata ei valoare, deoarece a scapat de presiune", a spus Mititelu dupa succesul cu 1-0 obtinut de Universitatea in fata "bancarilor". Autorul golului victoriei oltenilor, australianul Joshua Rose, a declarat: "Imi doream sa inscriu, pentru ca nu o mai facusem de mult timp. Totusi, ma bucur mai ales pentru cele trei puncte decat pentru gol, pe care i-l dedic sotiei". Antrenorul "alb-albastrilor", Florin Cioroianu, a spus ca a pregatit meciul in asa fel incat echipa sa sa-si poata asigura la final cele trei puncte: "Aveam nevoie de victorie ca de aer, de aceea nu ne-a interesat spectacolul, ci doar sa castigam". Tehnicianul are planuri mari: "Imi doresc sa castigam tot, daca se poate, pana la final. Acesta este obiectivul meu personal". "Viitorul antrenor va trebui sa stie ca va sta la Craiova cat va avea rezultate, chiar voi stipula in contract acest aspect", a tinut apoi sa precizeze Mititelu.  Mea culpa Presedintele CA al Nationalului, Constantin Iacov, si-a asumat intreaga responsabilitate pentru rezultatele dezastruoase ale "bancarilor", care sunt ca si retrogradati: "Greseala pentru aceasta retrogradare imi apartine in exclusivitate, pentru ca la inceputul sezonului am pus antrenori fara sa cunoasca prea multa meserie". Cu Marin Duna pe banca tehnica timp de 13 etape si Jean Vladoiu in urmatoarele patru, FC National a cucerit doar 10 puncte din cele 51 posibile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.