Succesul la limita obtinut sambata in fata gorjenilor, scor 1-0, este al patrulea consecutiv al formatiei pregatite de Vali Velcea. Capitanul "alb-violetilor", Dan Alexa, considera ca rezultatele din ultima vreme nu sunt deloc intamplatoare: "Cred ca
Succesul la limita obtinut sambata in fata gorjenilor, scor 1-0, este al patrulea consecutiv al formatiei pregatite de Vali Velcea. Capitanul "alb-violetilor", Dan Alexa, considera ca rezultatele din ultima vreme nu sunt deloc intamplatoare: "Cred ca ne-am maturizat si noi putin si sper sa nu ne oprim aici".  Marcatorul unicului gol al partidei este de aceeasi parere. "Suntem pe un drum bun, iar scorul e mic la ce s-a jucat", a spus Gigel Bucur. Andrei Cristea, care impotriva Pandurilor a facut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale de cand imbraca tricoul lui Poli, pasandu-i decisiv lui Bucur la gol, a avertizat: "Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Suporterii ne-au cerut sa vina Cupa la Timisoara si noi trebuie s-o castigam". "Daca avea tot lotul valid, altul era rezultatul", a spus dupa meci antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.