În zilele de 23 și 24 iunie, compania Events organizează prima ediție a Festivalului Coke Live, unde zeci de formații din străinătate și din țară vor evolua pe scena principală, pe scena mobilă și in cortul dance.


Coke Live Festival se va desfășura pe o arie de aproape 40.000 mp pe insula de pe Lacul Morii și in zona corespondentă de pe țărmul lacului. Potrivit organizatorilor, "pe scena principală de pe insulă vor urca The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Backyard Babies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, alături de trupe romanești precum Iris, Vama, Vița de Vie, Direcția 5, AB 4, Zob, E.M.I.L., Luna Amară, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Niște băieți și Danger. Pe aceeși scenă, dar și in cortul pentru muzică dance vor evolua Vanilla Ice, Tom Novy Feat. Lima, Chris Lake, Super 8 & Tab, DJ Agaric, dar și artiști romani remarcați in cluburile bucureștene: Raresh, The Model, Vania, Seb, Gojira, Marika, Thornado, Sheeva sau C- Zar". Pe țărm va fi amplasată o scenă mobilă, unde prin programul "Manifest Yourself" 12 trupe romanești debutante vor avea șansa să se afirme. Concertele se vor desfășura intre orele 12:00 și 4:00 dimineața, iar in cortul dance, "activitatea" va incepe la ora 22:00 și va ține pană in zori.

Un bilet de week-end, care oferă acces la manifestările de pe intreaga durată a festivalului, costă 134 RON. Camparea este asigurată cu 35 RON/cort pentru intreg week-end-ul. Biletele vor fi puse in vanzare in rețeaua magazinelor Diverta și la www.ticketpoint.ro incepand cu data de 4 mai 2007. Biletele achiziționate online vor fi livrate in maximum zece zile lucrătoare de la data comenzii sau la adresa cumpărătorului sau la cel mai apropiat magazin Diverta. Biletele la tribuna VIP de pe insulă pot fi achiziționate numai pe bază de comandă la numărul de telefon + 40.21.311.50.63 la prețul de 284 RON.

SUNET DE 300.000 W