Ne enerveaza ca, desi ne plangem constant de preferintele turistilor romani pentru alte meleaguri decat cele de la malul Marii Negre, hotelierii nu au incercat, nici macar in minivacanta de 1 Mai, sa-si schimbe obiceiurile proaste. Camerele inchiriat
Ne enerveaza ca, desi ne plangem constant de preferintele turistilor romani pentru alte meleaguri decat cele de la malul Marii Negre, hotelierii nu au incercat, nici macar in minivacanta de 1 Mai, sa-si schimbe obiceiurile proaste. Camerele inchiriate turistilor s-au dovedit a fi adevarate congelatoare, salvate in unele cazuri doar de aparatele de aer conditionat. In rest, romanii au fost nevoiti sa treaca in timpul noptilor prin adevarate teste de rezistenta la frig. In aceeasi categorie a indolentei celor care administreaza turismul romanesc, ne enerveaza faptul ca, la inceput de sezon estival, turistii au fost intampinati la mare doar de cateva terase si restaurante deschise. Ospatarii de moment au incercat frecvent sa carpeasca bucatele comandate de turisti cu diverse produse luate de pe mesele consumatorilor anteriori. Ne enerveaza ca, dupa ce net-ul a fost invadat de injuratorii de profesie ai multinationalelor, bineinteles sub protectia anonimatului, doar cateva zeci de bucuresteni s-au dus sa depuna cate o floare in memoria Ralucai Stroescu. "Vitejii" de la multinationale se distrau probabil in Vama Veche sau in cluburile de fite din Mamaia. Ne enerveaza statutul de victima pe care si-l afiseaza fostul partas de arogante a lui Gigi Becali, Meme Stoica. Dat afara de latifundiarul din Pipera, junele conducator de club a devenit brusc smerit si uman. Ne enerveaza ca in lipsa unor stiri mai de doamne ajuta, televiziunile ne sufoca la mic-dejun, pranz si cina cu relatari lipsite de gust, dar cu miros de fleici, dintre gratare la iarba verde sau dintre tomberoanele cartierului Baicului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.