Pe motoare! Motociclisti din toate orasele, uniti-va! La Romexpo, unde s-a deschis ieri Expozitia de motoare.  Mare adunare, mare, de sambata pana marti la ora 16:00 (28 aprilie-1mai). Organizatorii ii asteapta pe motoristii care pleaca sau
Pe motoare! Motociclisti din toate orasele, uniti-va! La Romexpo, unde s-a deschis ieri Expozitia de motoare.  Mare adunare, mare, de sambata pana marti la ora 16:00 (28 aprilie-1mai). Organizatorii ii asteapta pe motoristii care pleaca sau se intorc de la mare, sa faca o escala pe la pavilionul 14 Romexpo, sa se puna in tema cu noutatile. La Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB), cea de-a cincea editie.  DESCHIDEREA. Ieri, la ora 12:00, cateva sute de motociclisti s-au adunat la deschiderea expozitiei. Se poate spune ca afara era la fel de spectaculos ca si inauntru. Pentru ca fiecare in parte a tinut sa-si arate in public achizitiile. "Pasiunea mea pentru motocicleta o am de la varsta de 9 ani", mi-a spus Petcu Maita, un buzoian de 46 de ani. "Traditie de familie. Taica-meu a avut, bunica-meu a avut, fratele lu' taica-meu a avut. Eu, la varsta de 21 de ani mi-am luat o Jawa de trei jumate, de la un prieten". Dar "motorismul" nu are varsta. Am intalnit si un tata cu bune intentii. isi adusese fiul minor sa-l obisnuiasca de pe acum cu ideea. "Eu sunt motociclist de un an de zile. Acum incep, la 40 de ani. El, sper sa-nceapa la 14", a spus Bogdan Ivanov, uitandu-se cu incredere spre fiul sau, Mircea.  VEDETE. Nu a lipsit nici primul motociclist al tarii. Cel mai controversat premier s-a bucurat de priveliste, de atentia pe care i-a acordat-o presa si de prilejul de a vorbi natiunii altceva decat despre politica. Ion Tiriac si Ilie Nastase au facut, la randul lor, o vizita pe la standuri.  INTALNIRI PE SITE. Cu zece ani in urma, motociclistii se intalneau foarte greu. Noroc cu internetul. Site-ul www.motociclism.roa fost conceput pentru a facilita comunicarea intre pasionati si tot el a reusit sa-i aduca la expozitie in numar foarte mare. Si au avut ce sa vada: motociclete de toate felurile, ATV-uri, echipamente de ultima ora si tot ce-i trebuie unui motociclist pentru a se misca pe drumurile partiei cat mai bine.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.