Membrii Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti isi vor desfasura activitatea in cladirea Circului de Stat, aceasta fiind singura cladire, conform Primariei Capitalei, care poate sa ofere locuri de parcare suficiente si unde se pot depozita in s
Membrii Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti isi vor desfasura activitatea in cladirea Circului de Stat, aceasta fiind singura cladire, conform Primariei Capitalei, care poate sa ofere locuri de parcare suficiente si unde se pot depozita in siguranta buletinele de vot.  "Tinind cont ca la referendum nu vor exista birouri electorale de sector, ne vom confrunta cu o reala problema de spatiu, iar singura cladire pusa la dispozitie de municipalitate pentru activitatea Biroului este Circul. Ganditi-va ca este vorba despre prezenta aproape simultana a aproximativ cinci mii de persoane - presedintii sectiilor de vot si jandarmi", a declarat prefectul Capitalei, Mioara Mantale (foto), pentru Mediafax.  Ea a precizat ca toate buletinele de vot de la cele aproape 1.200 de sectii din Bucuresti trebuie sa ajunga la BEM in noaptea de 19 spre 20 mai. Voturile bucurestenilor de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu vor fi depozitate, cel mai probabil, in manejul circului. Votul pentru referendum se va desfasura la 19 mai, intre orele 8:00 si 20:00, iar procesele-verbale privind rezultatul votului trebuie transmise BEC in termen de 24 de ore de la inchiderea votului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.