Rapid a pierdut contactul cu CFR Cluj si Steaua pe mina portarilor, dupa remiza, 3-3, cu Gloria Bistrita.



Dani Coman (in meciul cu Steaua), Apoula Bete (contra lui Dinamo) si Marinescu (in partida cu Gloria Bistrita) sint
Rapid a pierdut contactul cu CFR Cluj si Steaua pe mina portarilor, dupa remiza, 3-3, cu Gloria Bistrita.



Dani Coman (in meciul cu Steaua), Apoula Bete (contra lui Dinamo) si Marinescu (in partida cu Gloria Bistrita) sint principalele arme de autodistrugere a Rapidului, care a ramas cu a treia sansa de a termina pe pozitia a doua a clasamentului. Dupa ce Steaua s-a apropiat vizibil de CFR Cluj in urma victoriei cu 2-1 in confruntarea directa, giulestenii s-au indepartat de locul pentru Liga Campionilor, in urma remizei, 3-3, de pe terenul Gloriei Bistrita. La capatul unei partide extrem de spectaculoase, echipa lui Razvan Lucescu a pierdut doua puncte vitale in lupta pentru "medalia de argint", desi a condus de trei ori. Pe rind, golurile reusite de Maldarasanu (7), Buga (54) si Mazilu (69) au fost neutralizate de reusitele lui Muresan (41), Zaharia (55) si Bad (89).

Egalati pe final

De fiecare data, ceea ce au construit jucatorii de cimp, a darimat portarul. Indiferent de numele sau, jucatorul dintre buturi a scos puncte importante din buzunarul giulestenilor. Daca a fost joi, a fost rindul lui Marinescu sa gafeze nepermis, portarul echipei-satelit calcindu-le pe urme inaintasilor Coman si Apoula. Mai intii, a iesit neinsiprat la o minge in extremitatea dreapta a careului mic, apoi a scapat mingea pe sub miini la o lovitura de colt, pentru ca, lovitura de gratie!, sa iasa din nou neinspirat la o faza la care a gresit si fundasul Sapunaru, petrecuta cu un minut inaintea finalului meciului. In aceste conditii, Rapid se duce la doua puncte in spatele Stelei si la cinci in urma lui CFR Cluj.

Astazi, Adunare Generala

In aceasta dimineata se anunta o Adunare Generala a actionarilor furtunoasa, cu incepere de la ora 10.30. Sedinta care trebuia sa aiba loc in ziua meciului de la Bistrita, va avea pe ordinea de zi strategia pentru sezonul viitor, stabilirea antrenorului si a jucatorilor care vor veni sau vor pleca. Daca, pina acum, George Copos a lasat sa se inteleaga ca si-l doreste inca pe Razvan Lucescu, indepartarea de Liga Campionilor, certificata chiar intr-un meci cu Gloria Bistrita, ala craui antrenor, Sabau, a fost curtat de patronul Rapidului, schimba datele problemei din perspectiva fostului vicepremier.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.